Sleep/Duw Werkzaamheden

Uw transport is onze uitdaging!

De core business van Noordwaard is sleep en duw werk. Wij voeren deze werkzaamheden uit door heel Nederland inclusief de zoete en zoute ruime wateren.

Onze steeds verder uitbreidende vloot voldoet aan alle wettelijke eisen. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in (kleine) en fragiele transporten. Denk hierbij aan het transporteren van jachten, woonarken, casco's etc... Dit soort vaartuigen behoeven een compleet andere vorm van transport dan een vaartuig dat ontwikkeld is om gesleept / geduwd te worden. Daarom staat bij onze transporten kwaliteit voorop.

 

Daarnaast bieden wij  24/7 pechhulp aan vanuit Makkum. 24/7 bereikbaar op 06-29412986

 

Al onze werkzaamheden vinden plaats met inachtneming van onze Algemene voorwaarden, Bijzondere Voorwaarden I Berging", Algemene Sleepconditien" gedeponeerd 5 maart 1946", Nederlandse Sleepconditien 1951" gedeponeerd 15 november 1951", Sleepconditien 1965" gedeponeerd 15 December 1965 en “Algemene duwconditiën 2004” gedeponeerd 11 november 2004. Bovenstaande documenten kunt u vinden onder het kopje Voorwaarden en Conditiën onder aan de website.

Een transportverzekering voor de vervoerde goederen is nimmer in de vracht/transportprijs inbegrepen en dient door de opdrachtgever voor eigen rekening te worden afgesloten.  Het recht van regres op Noordwaard Sleepbedrijf & Maritieme Dienstverlening dient te worden uitgesloten.

Ponton op sleep
Ponton op sleep

Verslepen ponton haven Harlingen

Binnenhalen motorjacht
Binnenhalen motorjacht

Binnenhalen motorjacht met motorproblemen boven Stavoren.

sloepen transport Leeuwarden
sloepen transport Leeuwarden

Transport van 4 roeisloepen naar Leeuwarden.

Ponton op sleep
Ponton op sleep

Verslepen ponton haven Harlingen

1/7

Noordwaard

Sleepbedrijf & Maritieme Dienstverlening

Logo NW.png