top of page

Sleep/Duw Werkzaamheden

Uw transport is onze uitdaging!

De core business van Noordwaard is sleep en duw werk. Wij voeren deze werkzaamheden uit door heel Nederland inclusief de zoete en zoute ruime wateren.

Onze steeds verder uitbreidende vloot voldoet aan alle wettelijke eisen. 

Van het assisteren bij waterwerken tot het volledig verzorgen van speciaal transporten bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze schepen zijn volledig uitgerust met alle benodigde materialen om professioneel werk te kunnen leveren en ze beschikken over ruime accommodaties wat verblijf aan boord mogelijk maakt.

 

Al onze werkzaamheden vinden plaats met inachtneming van onze Algemene voorwaarden, Bijzondere Voorwaarden I Berging", Algemene Sleepconditien" gedeponeerd 5 maart 1946", Nederlandse Sleepconditien 1951" gedeponeerd 15 november 1951", Sleepconditien 1965" gedeponeerd 15 December 1965 en “Algemene duwconditiën 2004” gedeponeerd 11 november 2004. Bovenstaande documenten kunt u vinden onder het kopje Voorwaarden en Conditiën onder aan de website.

Een transportverzekering voor de vervoerde goederen is nimmer in de vracht/transportprijs inbegrepen en dient door de opdrachtgever voor eigen rekening te worden afgesloten.  Het recht van regres op Noordwaard Maritiem B.V dient te worden uitgesloten.

Noordwaard
Maritiem B.V

Logo NW.png
bottom of page